Vorig jaar kochten we een prachtig en sfeervol jaren’30 huis in Nunspeet. Veel licht en mooie originele features nodigden uit om het nog mooier te maken.

We hadden zelf al een paar ideeën, maar het was toch lastig om los te komen uit je eigen denkpatronen.

Bijvoorbeeld hoe en waar zet je de meubels neer in een woonkamer die qua vorm best afwijkt van ons huidige moderne huis. En niet onbelangrijk, welke kleuren ga je gebruiken.

Toen wij Anike vroegen om met ons mee te denken, was zij direct enthousiast.

Samen zijn we het huis en tuin doorgelopen om de sfeer op te pikken. Zij luisterde goed naar onze eigen ideeën en plannen. Wat vinden jullie nu mooi in je huidige woning. Wat gaat er mee, wat mag anders en mag een ander kleurtje. Erg respectvol!!

Anike is in staat gebleken om de ideeën en smaak van ons beiden, die hier en daar best wat verschillen bij elkaar te brengen. De presentatie van het uiteindelijke ontwerp was een feestje. Wat creatief en wat een vermogen om out of the box te denken. Kleuren die alles anders maken en toch de authentiek sfeer in het oude huis ondersteunen, mooie ideeën voor meubels en uitvoering. En dan ook nog een perfect uitgewerkte lijst met producten en prijzen.

Tsja, wat moet een mens dan nog zeggen.

Wij zeggen: “Top Anike, wat heb je ons goed geholpen en wat ziet er goed uit”. De gesprekken waren heel prettig. Wat dat betreft zou je elk jaar een nieuw interieur willen”.

Het wordt mooi. Dank!!!

Ernie en Heimen Engeltjes | Nunspeet

Onze bijzondere werkomgeving, een pand uit 1663, verdient een evenzo bijzondere inrichting.

Mijn kompaan en ik kunnen wel invoelen of een inrichting past, wat echter heel iets anders is dan een passende inrichting bedenken. En daar kwam Designstudio WIT in de persoon van Anike Meijer om de hoek.

 Allereerst luistert Anike heel goed naar onze wensen, wat al een opgave op zich is om  van 2 diverse mensen tot 1 gezamenlijk beeld te komen. Daarna ‘luistert’ Anike net zo goed naar de ruimte: ze voelt, neemt op, legt vast.
In de daaropvolgende voorstellen worden onze verlangens bijzonder gecombineerd met creatieve en in de ruimte passende ideeën.

 In de uitvoering komt dat tenslotte tot een samensmelting: een unieke ruimte is gecreëerd,
die ons en onze klanten verrast en een voortdurend warm gevoel geeft. 

Stefco Klaver | Architecten van Geluk | Zwolle

Wij zijn blij met het resultaat, we voelen ons er goed in thuis!

Hermann en Harmien | Harderwijk

We hadden al langere tijd het voornemen om onze woonkamer aan te pakken. Maar… zelf missen we de creativiteit om met een goed plan te komen. Anike heeft ons fantastisch op weg geholpen met een moodboard en daarmee op een andere manier naar de mogelijkheden van onze kamer laten kijken.

Marko en Petra | Zwolle

Anike heeft prima werk geleverd toen we haar inhuurden om onze nieuwe praktijk in te delen en in te richten. Het resultaat was mooi en betaalbaar. We werken er nog steeds met veel plezier, en ontvangen regelmatig complimenten van kinderen en ouders over onze praktijk.

Elisabeth | Spring Centrum voor Kinderfysiotherapie

Contact

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

Melenhorststraat 3a
8043 RX Zwolle

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je z.s.m. terug

Instagram

designstudio_wit
designstudio_wit
designstudio_wit
designstudio_wit

Back to top