Apeldoorn

Voor een leuk stel met jonge kinderen mocht ik een ontwerp maken voor de woonkamer, de keuken en de hal.

Wat vooral gemist werd waren warmte, gezelligheid en een prettige ruimtebeleving.

De keuken oogde kaal en er miste sfeer. Sfeer bereik je onder andere door het licht meer naar beneden halen. De ruimte is er zo'n 4m hoog en doet wat met je ruimtebeleving. In het nieuwe ontwerp koos ik twee accentkleuren, waaronder aubergine. Dit is ook de kleur voor een vloerkleed onder de tafel. De bestaande lijn in de ruimte heb ik doorgetrokken met tegels tot op dezelfde hoogte. Dit breekt de hoogte en door de warme tint ontstaat er een nieuwe ruimtebeleving.

Voor de woonkamer was het de uitdaging de ruimte zo goed en efficiënt mogelijk te gebruiken, waarbij een prettige ruimtebeleving centraal stond. Een (letterlijke) hangplek zorgt voor een plekje om te coconnen en te relaxen. Voor mij was het een uitdaging om een passend schilderij uit te zoeken. Ik heb voor moderne kunst gekozen met een uitgesproken karakter. Gelukkig viel mijn keuze ook zeer in de smaak!
De groene tint zorgt voor een rustige en warme basis, passend bij het meubilair dat mocht blijven. Het schilderij van Donkersloot komt te hangen in een kast die ik ontworpen heb. De kast moest een rustige elegante uitstraling hebben maar functioneel gebruikt kunnen worden. Deze kast zal op maat worden gemaakt.

Het ronde kleed maakt de ruimte vriendelijk en luchtig doordat het de strakke en rechte lijnen doorbreekt.

- project is in uitvoering -

DW-1
DW-2
DW-3
DW-4
DW-5
DW-6
DW-7
DW-8
DW-9
apeldoorna
apeldoornb
apeldoornc
apeldoornd
apeldoorne
apeldoornf
apeldoorng
apeldoornh
apeldoorni
apeldoornj
apeldoornk

Contact

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

Melenhorststraat 3a
8043 RX Zwolle

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je z.s.m. terug

Instagram

designstudio_wit
designstudio_wit
designstudio_wit
designstudio_wit

Back to top