Verzorgingscentrum

Verzorgingscentrum | Den Haag

Voor dit verzorgingscentrum werd op 5 verdiepingen een gezamenlijke woonkamer voor de bewoners gerealiseerd. Voor elk van deze ruimten heb ik een ontwerp voor de inrichting gemaakt, waarbij de indeling, looproute, zichtlijnen en comfort een grote rol spelen. 

Ook zijn verlichting, zorgmeubilair, kleuren, vloer- en raambekleding, geuradvies, accessoires, planten en hergebruik meegenomen in het ontwerp.

Iedere ruimte heeft een eigen warme en heldere uitstraling, voor herkenbaarheid van de bewoners.

- opdracht in samenwerking met MAX.arch -

 

Woonkamer 1

1wk 1 plattegrond
wk 1 3d 1
wk 1 3d 3
wk 1 3d 4

Woonkamer 2

1wk 2 plattegrond
wk 2 3d 1
wk 2 3d 3
wk 2 3d 4

Woonkamer 3

1wk 3 plattegrond
wk 3 3d 1
wk 3 3d 2
wk 3 3d 3
wk 3 3d 4

Woonkamer 4

1wk 4 plattegrond
wk 4 3d 1
wk 4 3d 3
wk 4 3d 4
wk 4 3d 5

Woonkamer 5

1wk 5 plattegrond
wk 5 3d 1
wk 5 3d 3
wk 5 3d 4

Contact

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

Melenhorststraat 3a
8043 RX Zwolle

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je z.s.m. terug

Instagram

designstudio_wit
designstudio_wit
designstudio_wit
designstudio_wit

Back to top